Håruppsättningar!

Håruppsättningar är inte det lättaste  att göra. Men kan man grundteknikerna så kan man i stort sett skapa vad som helst. Allt handlar om fantasi och fingerfärdighet. Vi har gått igenom en rad olika uppsättningar idag i skolan som vi ska ha användning av imorgon då vi själva ska få göra uppsättningar på varandra. Sitter här hemma och googlar som en tok igen och letar inspiration. Det är så svårt att välja en uppsättning för man vet ju inte vem det är man får göra på imorgon, någon korthårig eller kanske en långhårig, eller kanske en person med avlångt ansikte eller jätte runt ansikte. Finns så många saker man måste tänka på.

Men är ganska sugen på att göra gwen stafani uppsättningen på någon annars får det kanske bli den vanliga klassiska svinryggen. Eller om man kanske ska försöka sig på en stor bruduppsättning.

Har en del att fundera på till imorgon.

Föresten, ingen mer som har någon gissning om hur min håruppsättning såg ut idag? Den som gissar rätt får höstens hetaste läppstift från make up store, så kom med förslag nu.....







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0