Italienska Vouge

Är på jakt efter en Italiensk Vouge tidning. Har inte funnit den än här i Eskilstuna men hittar den nog på pressbyrån i stockholm, dom har ju lite störra utbud än vad vi har i den här lilla byn.


I call it fashion










Araben hon själv!

Gick igenom mina bilder på datorn ikväll och fann med min stora förvåning dessa bilder. Vart skit glad! Bilderna är från en maskeradfest jag var på i vintras eller när det nu var. Och var var utklädd till arab, har aldrig kännt mig så hemma och bekväm i denna utstyrsel.

En arab med fransmanikyr var jag!










10dl havregryn!

Ja ni mina damer och herrar om det finns några sånna här. Idag var det som sagt kill smink som stod på schemat och brorsan var snäll och ställde upp som modell.

Tog tåget till stockholm kl 8 men började inte fören klockan 10 så då hann jag med en frukost med kära bror på kungsholmen. Fan billigt, en ostfralla 15:-... men men, ska hålla mig till saken här. Klockan 10 så var det dags, då fanns det inte längre någon återvändo för Oscar, nu var han fast i sminkstolen.

Vi började med att köra en enkel make up, om man ens kan kalla det make up för att den var så enkel. Lite tunn bas bara för att jämna ut hudtonen, concealer på ställen där det behövdes, lite shading vid kindbenen, läppsyl och lite lite rouge. Så på dom två första bilderna så har han den lätta sminkningen på sig. När det gäller killsmink så antingen så ska det inte se sminkat ut eller så ska det verkligen se sminkat ut. Ni ser exempel här under. Finns inget mellanting.

Den andra maken jag gjorde skulle vara en sotad make. Så på med kajal i mängder och svart skugga på det så var biffen kirrad. När det gäller en sotad sminkning på killar så ska det bara kladdigt och ojämnt, det ska inte vara snyggt suddat som på en tjej, nej nej. smutsigt ska det se ut.

Sen när vi var klara så hade vi 1 timme kvar att slå ihjäl så började exprimentera lite och målade fireflames på kinden på han, så där lagom grabbigt. Vart inte så super nöjd men det var jäkla skoj att få ta ut svängarna lite.

Tycker Oscar klär jäkligt bra i den sotade maken. Han ser ut som en riktig bad ass men med en snäll touch om något sånt finns här i världen.

Vad tycker ni? Tumme upp eller tumme ner? snäll make eller hård make? Och nu tycker jag alla som läser ska svara mig faktiskt!



 

   

   

 


toy story 3

Jag vet precis hur jag ska ägna min kväll nu. Jag ska slänga mig i soffan och titta på toy story 3. Vart jätte lycklig när jag hörde talas om att en trea skulle göras för jag älskade ettan och tvåan. Så det är vad jag ska göra, kolla film och äta glass med chokladsås som stelnar, min mamma ger mig sånna hela tiden nu när hon jobbar med dom så varenda gång jag träffar henne så ger hon mig en eller två och har helt glömt bort att hon gav mig två stycken för tre dagar sedan. Men tack mamma, tack för alla fem tubar med sås:) kommer ha resten av livet. 


Kill makeup

Imorgon så är det äntligen dags för kill makeup i skolan. Denna dag har vart efterlängtad. Min snälla bror Oscar följer med mig imorgon för att agera modell. Ska bli kul att sminka på just honom för han har sånna manliga drag i ansiktet.
Ska ta massor av bilder  imorgon och visa er. Ska ta före och efter bilder.

Snart är det bara 4 veckor kvar i skolan, helt ofattbart.

dom resterande veckorna ser ut så här:

2000-tal
Dragshow
Redaktionellt mode
Stil,färg och karaktär
Hemlig bild

Äldre
Tatuerade
Sminkbild
Färgad/asiat
Reklam

Trend
Trend
Tusen & natt
Catwalk
Look a like

Teoriprov/träning
Praktiskt prov
Praktiskt prov
Praktiskt prov
Diplom


Roligast av allt bli nog när min äldsta bror Calle följer med mig för att bli förvandlad till en drag queen.


Dagens vill ha

Har alltid en massa dagens vill ha. Och det kan göra mig ganska sjuk,avundsjuk,tjatig och gnällig. Men har jag fått in siktet på något så är det i stort sett kört. Jag tjatar tills jag får det, fast oftast så har jag möjlighet att köpa allt själv som tur är. Men det som är så farligt är att om man hittar ett par snygga skor tex så målar man upp en hel outfit i huvudet och då är det oftast kört.

Dagsen vill ha är iaf ett par snygga kilklackar och en "pälsväst". Har funnit min kärlek i kilklackar nu, har tidigare tycket det vart skit ful och att det sett ut som hovar på en häst. Och pälsvästen fastade jag för för att den ser så skruttig,tovig och sliten ut. Vill inte ha en päls som ser ut som en finkammad kanin, aldrig. Och till er som har eller tänker köpa äkta päls, skäms! Sånna männsikor får fram den sämsta sidan hos mig.

 


Glasögon

Håller ju som sagt på och letar glasögon som en tok. Behöver ha glasögon på långt håll fram över så nu är jag på jakt efter dom perfekta glasögonen. Har målat upp en bild i huvudet hur jag vill att dom ska se ut men det är inte det lättaste att hitta dom. Men här under så har ni några exempel på hur jag vill att mina bågar ska se ut. Svarta, ganska grova, helst Ray ban.
Dom längst ner till vänster har jag fastnat hårt för, måste bara hitta dom i butik så man kan prova dom.


En bra kväll!

Har legat i soffan och fisit hela dagen, har inte ens bytt om från mina sovkläder. Det kallar jag en slapp dag. Jag är glad att vi har canal+ kanalerna så man har nått att titta på om dagarna.
Ikväll är det skit mycket bra på tv, så jag går runt och är skit glad nu.

19.30-halv åtta hos mig
20.00-Ullared
21.00 Svenska New york-fruar

Om jag är pigg efter dom programmen så tänkte jag se knight and day också som jag fixat hem. Mattias jobbar så jag har hela soffan för mig själv¨vilket kommer bli skönt men ensamt.

Har stora förväntingar på svenska new york-fruar, Tyckte svenska hollywood fruar var bland det bästa som visats på tv, tycker det är underhållning på hög nivå. Även Anna Anka söker assistent, så jäkla underhållande och jag tycker det är så kul med folk som blir så förbannade när man säger att man tycker det är bra.


Jobba utomlands

Mitt sug efter att åka utomlands nu är för jäkla stort. Visserligen så var jag ju i Italien i sommras med pappa. Men jag har ett behov att åka jätte ofta utomlands annars känner jag mig låst och att jag inte får ut nått av livet. Jag har länge haft två drömmar i livet, den ena är att utbilda mig till make up artist och den andra att jobba utomlands. Är jätte lycklig att den ena drömmen snart har blivit sann men jag skulle så gärna vilja kombinera dom här drömmarna.
Satt och kikade på jobb utomlands på arbetsförmedlingens hemsida och hittade lite intressanta grejer.

Har en förkärlek till Dubai sen min pappa jobbade där och jag skulle verkligen kunna tänka mig jobba med teleable. Bo i ett varmt land där man har badmöjligheter året om, älskar den arabiska kulturen mer än jag älskar den svenska faktiskt.

Åh vad jag så gärna vill, men det är svårt.


Dubai

TeleAble är ett Dubaibaserat företag som arbetar med bokning/telemarketing emot svenska företag.

Vi expanderar nu och söker därför svensktalande personal till företaget. Vi söker i första hand dig som är ambitiös och har en säljande personlighet.

TeleAble erbjuder dig en spännande tjänst i Dubai, i en stad där solen alltid skiner.

För att vara lämplig som sökande är det viktigt att du är seriös och beredd på att omställningen från Sverige är stor.

Vi söker dig som har stor drivkraft, som sätter höga mål och vågar utmana dig själv. Egenskaper som är viktiga är att du är utåtriktad och positiv som person.

Det är en fördel om du arbetat med bokning/telemarketing tidigare, dock är det inget krav, utan en helhetsbedömning görs av din ansökan.

I Dubai gäller speciella regler för boende, därför tillhandahåller TeleAble separat boende för kvinnor och män.

Hos oss får du:
. Logi (delat boende)
. Betalt arbetsvisum (värde 22 000 kr)
. Transport till och från arbetet
. Fast grundlön + provision
. Säljutbildning med kontinuerlig uppföljning och coaching.
. Tillgång till pool i anslutning till boendet
. Tillgång till träningsområde i anslutning till boendet (tennis, löpning, fotboll)
. Mycket fritid och shopping i absolut världsklass (Dubai mall störst i Världen)
. Delta i säljtävlingar med motiverande priser
. Mycket god gemenskap på och utanför arbetsplatsen


Då TeleAble investerar i ditt arbetsvisum är det viktigt att du är redo att arbeta under högt tempo och är beredd på att klara en utlandsvistelse på minst ett halvår.





Ta chansen att jobba som skeppare eller värdinna hos oss på Navigare Yachting! Din arbetsplats kommer att vara runt Grekland, Kroatien, Turkiet och Thailand.

Navigare Yachting är ett företag som sedan 1995 sysslat med båtcharter i Medelhavet. Nu behöver vi komplettera vår personalstyrka med fler duktiga skeppare och värdinnor.

Som skeppare hos oss är det önskvärt att du har klass 8 och det är ett absolut krav med väldigt god segelerfarenhet. Du bör vara serviceinriktad och ha en god känsla för våra kunders behov och vilja.
Innan man kan börja jobba hos oss måste man ha avklarat vår skola med godkänt betyg. 8 av 10 som går skolan får jobb inom vår organisation.

Som värdinna behöver du inga särskilda förkunskaper förutom att du även där bör vara serviceinriktad och ha god känsla för kundernas behov.



Spanien

FÖRSÄLJNINGS REPRESENTANT - VINTERSÄSONGEN,

Beskrivning : Anfi del Mar är en femstjärnig semesterort, känd för att vara en av Europas mest framgångsrika anlägg för Semester Medlemskap. Vi söker efter svensktalande för att jobba i vårt försäljningsteam. Ingen tidigare erfarenhet krävs då full upplärning erbjuds av företaget.

Vi erbjuder ett spanskt kontrakt, täckning för resekostnader och boende den första tiden plus en garanterad baslön + kommision + bonus. Ifall kommisionen överstiger din vanliga lön vill du bara mottaga kommisionen. Ifall din kommision är mindre än din vanliga lön vill du få din lön.


Språkkrav: Svenska

Månadslön.
Kontraktslängd 3 + 3 månader
Extras
Bostad : Ja ( 2 månader)
Betald resa : Nej
Måltider : Nej
Betald resa : ja, upp till 300 euros

Utbildningskrav: Gymnasieskola

Denna söndag har vart helt ljuvlig. Sovmor...

img_0331 (MMS)

Denna söndag har vart helt ljuvlig. Sovmorgon, frukost med min stora kärlek, städryck, fika hos svärmor, handling på Ica maxi, träffat älskade mamma, laga lyxmat med hjärtat, hårinpackning, Bingolotto.Det har vart hela min dag. Har fått ut mycket på denna dag, annars brukar jag bara ligga hemma i soffan och deppa på söndagar för att helgen är över. Tänkte visa er vad jag använder för hårprodukter. Björn Axe'n. Längst till vänster-Salty surfer salt water cream, mitten-Sparkle explosion shine spray och längst till höger-Work me flexible spray. Dom här tre produktera använder jag dagligen. Tycker dom är ruskigt bra. Det är ett ganska dyrt märke men man känner av den höga kvalitén. Nu ska jag ta fram godsakerna och fortsätta min myssöndag i soffan.


Äntligen fredag. Som denna helg har vart e...

img_0324 (MMS)

Äntligen fredag. Som denna helg har vart efterlängtad. Veckan har gått lite för fort men är helt slut ändå, denna helg blir hyffsad lugn. Idag ska jag bara ligga och fisa i Sofias soffa med god mat och bra film. Imorgon så ska jag sminka Senita till hennes bröllop och senare på kvällen så ska vi tacka av våran chef på Hemköp på papas tapas. Och söndagen blir det bara att ligga i soffan hela dagen. Idag i skolan så fick vi lära oss bröllopsminkning. Det finns egentligen inga regler när det gäller bröllopsminkning. Alla har sin stil som ska gifta sig. Många är vana vid att en bröllopsminkning ska gå i ljusa toner som aprikos, beige, champagne. Men pm jag tex ska sminka en hårdrocks tjej och hon vill ha svart, ja då kör msn på det också. Det är alltid bruden som bestämmer själv sen kan man som make up artist ge förslag så det ser som bäst ut. Fick sminka Esra idag, hon har det perfekta ansiktet att sminka. Allt passar bra på henne. Så jag tänkte mig ett sommarbröllop idag med ljusa toner som aprikos, Rosa, vitt, glitter och lite rosa läppar. Vart väldigt nöjd.


Imorgon så har jag gått halva tiden på min...

img_0278 (MMS)

Imorgon så har jag gått halva tiden på min utbildning. Kan inte begripa att det redan gått 5 veckor. Börjar bli så rädd för tiden. Är så jäkla glad att jag tog mig i kragen och började denna utbildning. Tajmingen är så fruktansvärt bra. Hade aldrig kunnat tro att det skulle vara så här roligt. Hittar inte riktigt rätt ord men det är så kul att få lära sig sminka på riktigt och träffa nya härliga människor som inspirerar och berikar en. Vill nästan inte att utbildningen ska vara över om 5 veckor. Idag när jag kommer hem så ör det vara att tvätta penslarna och vänta på att Senita kommer hem till mig, hon gifter sig på lördag och jag har fått äran att sminka henne då. Så vi ska göra en provmakeup idag för att se hur hon vill ha det på lördag så vi inte står där då och saker och ting fel och katastrof, bättre att exprementeta lite idag istället så allt blir rätt på lördag.


Kan inte begripa att det redan är onsdag, ...

img_0280 (MMS)

Kan inte begripa att det redan är onsdag, var ju nyss helg men hey, jag klagar inte, innebär bara att det snart är helg igen. Men det är skrämande vad fort dagarna går nu när jag utbildar mig. Idag i skolan så var det färgfoto. Så vi fick lära oss vad man ska tänka på när man sminkar till foton osv. Sen när vi skulle sminka så skulle vi sminka fashion. Och fashion är fashion=extremt. Så här räckte det inte med snygg skugga och stora lösfransar. Vi skulle tänka oss designern cavalli som är känd för sina djurmönster, sommar och italiensk nattklubb, därefter skulle man sminka efter hur man själv tolkar dom orden. Så man skulle sminka stort och maffigt. Vilket jag då inte gjorde. Måste börja köpa vouge tidningar och leta inspiration.


Sitter för tillfället inne på en glasögona...

img_0307 (MMS)

Sitter för tillfället inne på en glasögonaffär nu medan Sofia provar glasögon. Vi möttes upp på stan idag när jag kom med tåget från sthlm för att gå en glasögon runda, det är nämligen så att vi båda ska bli brillmongon på heltid. Så vi har vart inne på alla glasögonbutiker nu och jag har inte hittat nått som är riktigt intressant än. Vill ha lite större bågar och helst rayban. Nästa vecka ska jag bo lite i Stockholm så tänkte dra en runda där då och hoppas på att hitta någe läckert. Får en känsla av att Stockholm har ett lite större utbud.


Idag var det 70-tal i skolan. Och det är e...

img_0298 (MMS)

Idag var det 70-tal i skolan. Och det är ett årtal som jag inte tycker om. Ful sminkning skit fult mode. Det fanns 2 olika stilar på den tiden, antingen så var man disco eller så var man punk. Var man disco så sminkade man sig vanligast i blå eller grön skugga som en rund ring  kring ögat. Sen med lösfransar och glitter. Var man punk så skulle man sminka sig så det såg smutsigt ut, sotade ögon, oplockade ögonbryn, brun läppenna och massvis massvis med brun rouge. Såå jäkla fult. Just nu för tillfället så sitter jag i soffan med min bästa kompis och myser, njuter varenda sekund.


Go 60's. Idag var det 60-tal i skolan. Och...

img_0267 (MMS)

Go 60's. Idag var det 60-tal i skolan. Och jag måste säga att det var en snygg sminkning på den tiden, a little bit to much bara men annars läcker. Twiggy style. Man ska måla så stora ögon som möjligt och ut mot sidorna så det blir lite kattigt. Imorgon är det dags för 70-tal, ska bli intrssant att se hur den tidens sminkning såg ut. Blir snart läggdags, det är det värsta jag vet att vakna upp jätte trött på morgonen. Usch, jag vill vakna upp pigg,utvilad och redo för en ny spännande dag. Godnatt på er gott folk.


Höst/vinter

Måndag......vad ska jag säga förutom att jag avskyr måndagar. När man har haft en mysig och underbar helg så vill man inte att det ska bli ny vecka och måndagar känns så himla långt ifrån en ny helg. Tisdagar är inte heller så muntra men då början man se ett litet litet ljus i tunneln iaf.

Idag har jag hittat den perfekta höst/vinterjackan. Den här ska jag bara ha,tänker göra allt som krävs oavsett om det innebär att sälja bullar på stan eller stå utanför systembolaget och sjunga.

Den är så perfekt i mina ögon, lite rädd att den kan bli för lång men då är det bara att lämna in den så dom får sy upp den. Ska inte heller ha den i röd utan i svart, chicken som man är så vågar jag inte bära så mycket färg på ytterkläder. Passar iof väldigt bra i rött men kör på det säkra kortet. Tycker om att kunna matcha med en färglad halsduk, väska, leggings, you name it.




Kalla mig tant om ni vill men så här spend...

img_0256 (MMS)

Kalla mig tant om ni vill men så här spenderar jag min söndagkväll. För nått år sen så spelade jag och min mamma Bingolotto varenda söndag, det var liksom våran grej. Sen slutade vi för man vinner ju tamejfan aldrig. Men idag så fick jag sånt sug att spela Bingolotto. Så nu sitter jag själv här hemma i soffan med tända ljus, ostbågar och ett glas coca-cola. Laddar inför den kommande veckan. Det tär på en att gå upp så tidigt på morgonen och åka fram och tillbaka varje dag.


Neulash

Är fruktansvärt sugen på att prova Neulash.


neuLash är den ideala produkten för kvinnor och män med spröda, tunna eller korta ögonfransar.

neuLash är ett innovativt serum som förstärker ögonfransarna och bidrar till friskare, naturligare fransar. Produkten visar otroliga resultat efter endast 4 veckors användning, med påstrykning en gång dagligen.

Serumet skyddar mot förslitningsfaktorer och hjälper till att förbättra fransarnas styrka och kvalitet. neuLash levererar nödvändiga proteiner och vitaminer samt mjukgörande och föryngrande ingredienser, som alla förstärker befintliga fransar samt ökar tillväxten av nya, samtidigt som fransarna får mer lyster och blir mer elastiska.

Varje frans får näring och energi som förvandlar tunna, spröda och korta fransar till kraftigare, mer välmående på bara 30 dagar.Innehåller 6 ml och varar 4-6 månader !


Ikväll är det barty. Sitter just nu med So...

img_0156 (MMS)

Ikväll är det barty. Sitter just nu med Sofia på contrast där ung vänster har anordnat en kväll med lite föreläsningar och några band som uppträder. Anledningen till varför vi är här är för att Sofia vill lyssna på kung Henry och Sture all'en. Så vad gör man inte för sin bästa vän, jo man följer med och äter pizzabullar för 5kr st. Bilden har egentligen inget med det här inlägget att göra. Tycker bara att det är en sån osmickrande bild på min lilla katt maja, blir glad när jag ser den här fula bilden. Trevlig kväll på er gott folk.


Titta vad jag har fått av min älskade mamm...

img_0253 (MMS)

Titta vad jag har fått av min älskade mamma. Glasstopping som stelnar. Finns med choklad och saltlakritssmak. Fungerar så här-häll på glassen precis som vanlig choklad/lakritssås men den här stelnar. Så har du vaniljglass och den här i chokladsmak så smaker det ungefär som Magnum. Hur fifigt och gott som helst. Den här tycker jag alla ska köpa hem och prova. Kommer bli en stor hitt.


Ligger i sofias soffa för tillfället och k...

img_0029 (MMS)

Ligger i sofias soffa för tillfället och kollar på salt, filmen med Angelina Jolie. Riktigt bra faktiskt, tyvärr så pratar Sofia så mycket så man har ju missat en del i filmen. Vill bara göra ett inlägg om min bästa kompis. Finns ingen bättre än henne. Förstår inte hur jag kan ha haft sån tur att få träffa en så underbar person. Jag känner på mig att våran vänskap kommer hålla livet ut. Vi kommer sitta som pensionärer med våra rullatorer och äta punchrullar tillsammans:) och det är precis så jag kommer vilja ha det, min Sofia vis min sida resten av livet. Kommer ställa upp för den här tösen i alla lägen, hur svåra eller lätta dom än är.


Byta utseende

Om jag fick byta utseende för resten av livet så skulle jag utan tveka välja Oliva palermos. Det är väl skoj att vissa hade gud på sina sida när dom skapades.


Top 3 mascaror

Det här med att hitta en bra mascara kan vara ett h-vete ibland.
Här är mina top 3 mascaror. Tycker alla 3 funkar skita bra på mina ögonfransar men absoluta favoriten är colossal från maybelline.


Det är väl dags för mig att lägga upp bild...

img_0239 (MMS)

Det är väl dags för mig att lägga upp bilden på den håruppsättning som jag fick idag. Min lärare sprutade i saltvattenspray och tuperade sedan hela håret, sen tog hon en volymtång och tångade igenom hela håret sen borstade hon ut allt så det såg ut som svinto. Anledning till varför hon gjorde så är för att jag har så tunt hår så när man gör sådär så får man mer hår att jobba med och man kan göra fylligare uppsättningar.   Ni var duktiga på att gissa men inte riktigt tillräckligt duktiga Ingen som hade klockrent rätt. Men det är väl lite 50-tal över frisyren så grattis Sofia:) Kan ni inte komma med förslag om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om?


Håruppsättningar!

Håruppsättningar är inte det lättaste  att göra. Men kan man grundteknikerna så kan man i stort sett skapa vad som helst. Allt handlar om fantasi och fingerfärdighet. Vi har gått igenom en rad olika uppsättningar idag i skolan som vi ska ha användning av imorgon då vi själva ska få göra uppsättningar på varandra. Sitter här hemma och googlar som en tok igen och letar inspiration. Det är så svårt att välja en uppsättning för man vet ju inte vem det är man får göra på imorgon, någon korthårig eller kanske en långhårig, eller kanske en person med avlångt ansikte eller jätte runt ansikte. Finns så många saker man måste tänka på.

Men är ganska sugen på att göra gwen stafani uppsättningen på någon annars får det kanske bli den vanliga klassiska svinryggen. Eller om man kanske ska försöka sig på en stor bruduppsättning.

Har en del att fundera på till imorgon.

Föresten, ingen mer som har någon gissning om hur min håruppsättning såg ut idag? Den som gissar rätt får höstens hetaste läppstift från make up store, så kom med förslag nu.....







Sitter i skolan nu. Mindre än 1timme tills...

img_0241 (MMS)

Sitter i skolan nu. Mindre än 1timme tills vi slutar. Har inte bestämmt mig om jag ska bo i Stockholm eller Eskilstuna inatt.  Som jag sa till er igår så stod det hår på schemat idag i skolan. Så våran lärare har gått igenom massor av håruppsättningar och olika metoder. Jag fick vara modell när hon vill göra en uppsättning på en korthårig. Har bilder på mobilen men visar er senare. Ni kan ju försöka lista ut vad det flev för uppsättning:) den som gissar rätt får ett pris i någon slags sminkform:)


Som några av er vet så tycket jag om att g...

img_0233 (MMS)

Som några av er vet så tycket jag om att göra egna armband. Så ikväll när jag städade bland mina smycken så samlade jag alla mina handgjorda armband i en bunt och insåg att det var ett par stycken. Tycker om alla armband och använder dom alla flitigt All matrial som jag använder har jag köp på panduro. En dröm som jag har är väl att få sälja mina armband en vacker dag, men det är nog en dröm som kommer bli svår att nå. Får sikta på make up artist drömmen istället.


Vad gör man när man legat hemma sjuk hela ...

img_0229 (MMS)

Vad gör man när man legat hemma sjuk hela dagen och har liggsår? Jo, man leker lite med smink. Försökte mig på en tropisk sminkning idag med lila, gul, grön och orange ögonskugga. Tycker det vart en cool kombination, skulle nog faktisk till och med våga gå ut så där.  Nu ligger jag i soffan igen och tittar på halv åtta hos mig och efter det så är det ju idol så det är en perfekt soffkväll med en påse godis. Imorgon i skolan så står det hår på schemat så jag antar att vi får lära oss lite uppsättningar, ska bli skoj. Går det bra så ska jag ta en bild åt er.


Älskade älskade hösten. Denna årstid är så...

img_0160 (MMS)

Älskade älskade hösten. Denna årstid är så efterlängtad. Har saknat kylan och alla snygga höstkläder. Fick ett par nya höstskor igår, visserligen så är det ett par låga gummistövlar men dom måste inte enbart bäras när det regnar. Dom är snygga och otroligt praktiska, blir gosiga att ha nu i höst med ett par raggsockor i. Måste börja påbörja jakten efter den perfekta höstjackan också, hade problem med det förra året så hoppas på bättre lycka denna gång. Har ni köpt några snygga höstskor eller höstjackor än?


Äntligen!

Äntligen börjar halv åtta hos mig ikväll. Älskar det programet, som jag har längtat. Jag och sofia brukade ha halv åtta hos mig kvällar då vi satt antingen hemma hos henne eller hos mig och kikade på det. Såg vi det inte tillsammans så diskuterades avsnittet flitigt dagen efter. Och sen såg jag till min stora förvåning att Ullared säsong 2 börjar idag också, vilken fulländad kväll detta kommere bli. Ullared säsong 1 var ju så jäkla dåligt så det blrev bra, älskar sånna program, det är underhållning på hög nivå.

Så nu börjar det bli dags att göra sig iordning för kvällen och slänga sig i soffan.

Trevlig kväll på er!

Ögonskuggor

Oj vad jag missbrukar google just nu. Så fort jag sätter mig vid datorn så går jag in där och freakar. Men det är en fantastiskt bra sida som erbjuder allt. Ibland kanske för mycket.... har nu hittat 3 saker jag vill ha, två stycken ögonskuggspaletter, den ena heter Metal Mania 88 palette och den andra heter 88 Eyeshadow Palette, förstå så många roliga färgkombinationer man kan göra med dom här två. Mixa och trixa med färger precis efter sitt humör. Billiga är dom också endast 219kr styck.


 




Och den tredje saken jag önskar mig är denna sminkstol. Skulle vara en dröm att få ha en sån här hemma i det framtida sminkrummet. Går loss på 1 995kr.


Inspiration.

Sitter och googlar som en tok här hemma. Letar inspiration till olika sminkningar och även till mitt slutprov i skolan. Finns så otroligt vackra och häftiga sminkningar. Har alltid vart en tjej som älskar färger och glitter och som älskar att skapa med händerna, så jag känner att det här yrket som make up artist passar mig som handen i handsken att få låta min vilda fantasi få jobba och skapa. Men håller ni inte med om att man blir gladare av färger och en massa glitter. Blir så glad när jag tittar på bilderna här under.

Jag ska försöka bli bättre på att använda mig av mer färger när jag sminkar mig själv, tänker mjukstarta med höstens burriga färger-mörkblått, mörkgrön,mörklila och köra på mer sotningar. Sen till våren så kanske jag törs våga mig på lite skarpare färger.

Imorgon i skolan så är det dags för 30-tal. Har inte hunnit googla på vad som var typiskt för 30-talet men jag vet att vi kommer få använda oss av brynvax så det kommer bli en väldigt rolig lektion imorgon. Ska försöka knäppa några bilder åt er.








Är ute hos mamma i hammarby och ska äta sö...

img_0172 (MMS)

Är ute hos mamma i hammarby och ska äta söndagsmiddag, vegbullar, potatis, brunsås, stektlök och lingon. Har på mig mina nya höstkläder som jag stortrivs i.


Make up stores visning på Berns.

Var ett tag sen jag skrev nått här men har haft så fullt upp. Men iaf, i torsdags så var det dags för make up stores visning på berns. Vi började klockan 10 med att packa goodiebags. Så först packade vi tror det var 700st till den första visningen kl 4 och sen packade vi 800st till visningen kl 9 då alla kändisar och andra vip människor var där. Det tog oss nästan 8 timmar att packa alla dessa 1500 goodiebags, var ett helvete. Men kl 1 så fick jag och fyra andra tjejer gå iväg för att sminka värdinnorna och bandet som skulle spela på kvällen.

När alla påsar var klara runt halv sex så fixade vi iordning oss för att sedan gå ut och mingla och se på visningen.
Var inte så jätte många kändisar på plats såg väl egentligen bara en A-kändis och det var Prins Philip.
Andra B-kändisar jag såg var- Petra Mede,Bobby,Anna Sahlin,Alice(från idol),(den röd håriga tjejen från tjenare kungen) hade hoppats på att få se fler kända ansikten men fick nöja mig med dom.

Visningen var skita häftig. Hög musik, vacka modeller, häftigt smink, coola frisyrer. Höstens look är väldigt djurisk, inspirerad utav påfågelfjädrar och dess färger.

Ursäkta den dåliga kvaliten på bilderna, hade bara min mobil att ta bilder med.





20-tal, det var vad det var i skolan idag....

img_0114 (MMS)

20-tal, det var vad det var i skolan idag. Vad kan man säga om 20-talet, jävligt snyggt och elegant. Mycket svarta ögon och röda sexiga läppar. Idag var Esra min modell, hon har perfekta ögon att måla på. De är så otroligt roligt att leka med smink och peruker. Imorgon är det den stora make up store visningen på Berns. Ska bli så jäkla roligt. Lovar att ta massor med bilder om jag har tid.


Köpte två snygga höst naglack idag. Rött n...

img_0113 (MMS)

Köpte två snygga höst naglack idag. Rött naglack är alltid snyggt, spelar ingen roll årstid men finns det nått snyggare än mörklila nu när hösten kommer. Passar perfekt till burriga färger på kläderna och blek hy. Denna höst är efterlängtad, som jag längtat efter kyla. Att få klä sig i rejäla kläder utan att svettas ihjäl. Kommer hem på eftermiddagarna, byta om till myskläder, tända lite ljus och laga god mat. Hösten är min absoluta favorit årstid.


RSS 2.0