Serum

Skin Serum

En unik, silkeslen och lätt formula framtagen för att användas som primer under makeupen. En blandning av hudliknande lipider och botaniska extrakt gör att din hud får ökad mjukhet och spänst. Salvia, ginko biloba och rosmarin hjälper tillsammans åt att stimulera huden och motverka tecken på tidigt åldrande.

nyckelingrediens

  • Ginko Biloba: Fuktgivande, ger huden fin struktur.
  • Lavendel: Antiseptiskt samt verkar lugnande.
  • Rosmarin: Dödar bakterier och motverkar tillväxt av bakterier.
  • Salvia: Sammandragande, hämmar bakterier. Särskilt bra på slapp hy och hud med stora porer.





Firm Serum

Ett unikt, intensivt och vårdande serum som kan används dagligen. Har spänstgivande och utslätande egenskaper. Innehåller mineraler och C-vitamin. För din hud elastisk samtidigt som serumet återfuktar törstiga celler.
Används efter rengöring, applicera över ansikte och hals. Avsluta med dagkräm eller nattkräm. C-vitamin ger huden en mycket fin klarhet och lyster, men kan vara stark på känslig hy.





Age Perfect Serum

Ett serum som är specialgjort för åldrad hud och Make Up Stores första anti aging produkt. Serumet innehåller Tripeptide 5* som reducerar rynkor och final linjer. Med åtstramande och fuktgivande egenskaper ger detta serum dig en silkeslen och behaglig hy. Den lätta formulan är lättabsorberad och serumet bör appliceras direkt efter ansiktsvattnet så att ingredienserna kommer så djupt in i huden som möjligt. Används två gånger om dagen tillsammans med någon av Make Up Stores fuktkrämer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0