Skönhetstips för män

Fick ett önskemål att skriva om manliga skönhetstips. Vet inte om det var på ironi Gustav, men här kommer det.
Allt för dig. Tycker det är jätte kul när ni säger till om vad ni vill läsa mer om. Mer sånt vill jag se, okej?

När det gäller manlig hudvård är det viktigt att hitta rätt hudvårdsprodukt som passar just din hudtyp. En blandhy innebär att du har torr eller normal hud på kinderna med fet hud i T-zonen (panna, näsa och haka). Blandhy är den vanligaste hudtypen.

I många killars fall så finns det inte med på världskartan att gå och köpa skönhetsprodukter. Men idag så är det mycket vanligare än man tror. Och man uppskattar bara killar som är måna om sin hy och sitt yttre. Börja med en ansiktsrengöring och återfukta med en ansiktskräm. Din ansiktsrengöring tar bort smuts och orenheter och din ansiktskräm gör huden mjuk och len. Varje vecka bör du även använda en peeling för att ta bort döda hudceller och rengöra huden på djupet.

Makeup är inte bara till för kvinnor. Tyvärr är det inte alltid att rakning, dusch och ansiktskräm räcker till, huden kan fortfarande vara glåmig och ringarna runt ögonen är kvar. Då är det dags att ta till andra knep som makeup. Vår makeup-artist Malin ger dig tips på smink för män nedan.

Concealer. En concealer är precis vad det låter som, en produkt som döljer. Använd den under ögonen för att täcka mörka ringar och för att dölja finnar.

Det finns en hel del hudvårdsprodukter att välja mellan. Ett bra märke är Loreal men expert, bra produkter och det ligger i en rimligare prisklass. Produkterna ligger mellan 85-175kr.

Ut och shoppa med dig nu Gustav. Vill se lyster i din hud nästa gång vi ses;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0