Dark lips

Mörka läppar.....riktigt läckert. Trenden som fler och fler börjar följa.



  
 


Lars Wallin

Tänkte ta och berätta lite mer om Lars Wallin visningen som jag var på i fredags.
Vi började kl 9 på morgonen, den informationen jag hade fått var att vi skulle dema Lars Wallin smink och att vi skulle ha med våra egna penslar. Men när vi kom dit på morgonen så visar det sig att det ska vara tre stycken Lars Wallin visningar då vi ska få vara med och sminka modellerna kl 12, kl 3 och kl 5. Var riktigt häftigt att få vara en del av en så känd persons visning. Lars Wallin gick runt som vem som helst och var super trevlig och satt med oss i rummet där vi gjorde iordning modellerna.

Själva visningen gick ut på att vi sminkade modellerna med Lars Wallins sminkkollektion, sen hade alla modeller på sig hans couture klänningar.
Väntar på en påse full med produkter som vi kommer få som tack för att vi hjälpte till.











Nu sitter jag äntligen på tåget på väg hem...

img_0493 (MMS)

Nu sitter jag äntligen på tåget på väg hem från Sthlm. Det har vart en väldigt lång men otroligt jävla rolig dag. Jobba för Lars Wallin gör jag gärna igen. Det är ju så fantastiskt roligt att träffa nya människor som inspirerar och berikar en in i benmärgen. Finner inga ord för denna dag. Återkommer imorgon om mer detaljer och bilder. Nu ska jag hem och göra helg med min älskade sambo som jag älskar så högt på denna jord.


Sminkpaletter

Tänkte visa er mina nya sminkpaletter.
Den översta köpte jag på båten i onsdags för 149kr, billigt va? Och det är jätte bra pigment fast det är ett skitmärke(viva la diva) Jag tänkte att det är värt att testa för dom pengarna. Och det är verkligen skit snygga skuggor, väldigt skimriga och metaliska.

Den andra paletten har jag skrivit om i bloggen tidigare. Fick den av mamma i examens present så hämtade den på posten idag. Lika bra pigment där som i den andra paletten och så himla många olika färger 120st, skit roligt att experimentera med. Så jäklars vad det kommer sminkas nu. Har en del bokningar fram över vilket kommer blir skit skoj. Ser jag fram emot. 











Jordanien!

Hittade några bilder på min brorsas kamera från när vi var i Jordanien och hälsade på pappa när han jobbade där 2008.
Jordanien är ett av dom häftigaste ställena jag vart på. Gissa varför? Jo, för att döda havet ligger där. Har vart där två gånger och vill absolut dit igen. Det är så fint och vackert, varmt och härligt. Man flyter som en kork i vattnet. Och det sitter tydliga skyltar överallt att man inte får doppa huvudet i vattnet för att det är så salt. Om man hade badat och gick och la sig i solen för att torka så vart det saltflingor på kroppen.

Njut av dessa härliga bilder, för det gör jag. Ett ställe jag absolut ska tillbaka till.









Kryssning!

Tänkte ta och skriva om kryssningen som jag var på 26-27. Det var jag, sofia, min mor och hennes väninna ann-katrin som åkte.

Fick förra året i julklapp av min pappa en smartbox spa för två. Och då gick det att välja att åka med birka cruises och då ingick en 4personers hytt, frukost, spa-behandling och tillgång till pool och jacuzzi. Så jag valde att bjuda min bästa kompis på denna resa för att hon är en sån härlig tjej.

Denna resa bestod av en del alkohol, dans, god mat och en jäkla massa skratt. Onsdagen gick åt att äta en lång god frukost och sen stuffa omkring i en morgonrock och tofflor. Bada jacuzzi inomhus och under bar himmel, fick min första massage någonsin och jag kan väl säga så här, att det tog ett tag tills jag slappnade av men sen så, jäklars så skönt det. Värt att göra det igen.

Bjuder på några bilder från kryssningen.








Killers

Nu ska jag slänga mig i soffan med täcke och kudde och kolla på Killers. Har velat se den ett tag nu men inte blivit av så nu jäklars. Tycker om båda som skådisar så tror denna film kan vara bra.

Någon som sett den?


Dragshow

Nu ligger jag säkert på minus hos Gustav. Men jag var bara tvungen att lägga upp dom här bilderna. Gustav var snäll och ställa upp som modell åt mig en dag, grejen var bara den att det var dragshow. Och jag tror inte att det är alla killars dröm att sitta och bli sminkade som tjejer. Men jag tror dom tycker det är roligare än dom visar.

Tack Gustav för att du ställde upp för mig, du var en jätte bra dragqueen:D




Slut

Nu är min makeup artist utbildning slut. I 10 veckor har jag gått upp tidigt, tampats med folk på tåget varenda morgon. Om det ska bli skönt att slippa det, Oh yes.

Jag är ledsen och glad på samma gång. Ska bli så otroligt skönt att återgå till sitt normala liv nu och slippa pendla varenda dag och lägga dyra pengar på tåg. Men samtidigt så är det tråkigt för den här utbildningen är det roligaste jag gjort tror jag. Jag har växt otroligt mycket som person och träffat så många nya människor som berikat mig på olika sätt.

Det som är mest tråkigt är att under dom senaste veckorna i skolan så har jag kommit väldigt nära vissa tjejer, men nu får vi inte träffas varje dag längre, och det kommer bli det tråkigaste av allt. Men den ena tjejen Linn som jag klickat mest med bor i stockholm så vi kommer kunna ses ofta, men den andra tjejen Therese bor i piteå, lite skillnad. Men jag och linn har lovat varandra och Therese att vi kommer åka upp till Piteå och hälsa på, och det ser jag jätte mycket framemot för jag har aldrig varit i norrland.

I fredags när jag kom hem med tåget så hämtade mamma upp mig och Sofia så åkte vi till ming palace för att fira att jag är utbildad makeup artist nu. Fick en söt liten presentpåse av mamma med ett jätte fint armband från pearls for girls och ett kort där det stod att mamma kommer hjälpa mig att inreda mitt blivande sminkrum med bord,lampor,spegel och stol. Det är så gulligt gjort av henne så jag blir tårögd. Min mamma är världens bästa och jag blir galen för det finns INGA ord som kan beskriva hur mycket jag älskar henne.

Igår så var vi på stan och att kika på en ram till mitt diplom. Hittade den perfekta inne på panduro. En stor vit prålig ram. Men den var lite tråkig så vi köpte silverfärg och äkta swarovskipärlor för att göra den pampigare. Mamma tyckte det var en självklarhet att det skulle sitta lite väl dyra swarovskipärlor på ramen eftersom den ska följa med mig nu resten av mitt liv och stå och blänka på mitt svarta sminkbord.







London

Nu är äntligen Londonresan bokad. Det kommer bli jag, Sofia, Linda och Sandra som åker den 27-31 Januari. Känns som det är jätte lång tid dit men jag tror det går fortare än man tror.

Vi kommer bo på samma ställe som förra gången, ett vandrarhem i piccadilly cirkus som ligger mitt i centrala london. För fyra nätter betalar vi 900kr, kan man komma billigare undan? tror inte så.
Vi kommer även flyga med ryanair som har så äckligt billiga resor. Tur och retur till london- 419kr. Allt är ju så billigt att man skulle kunna åka 1 gång i månaden.

Ser riktigt mycket fram emot denna resa. Förra gången vi var i London så var vi där 2 nätter och skulle hinna se allt, big ben, madame taussade, london eye, nothing hill etc etc. Nu ska vi bara mysa runt och ta varje dag som den kommer, den här resan kanske vi inte behöver sova 5 timmar per natt för att hinna få ut så mycket av london som möjligt. Vi har två måsten den här resan, det är harrods och hamleys(7 våningar stora leksaksaffären).


Bjuder på några Londonbilder från våran förra trip. Blir varm i kroppen när jag ser dessa bilder.











Ett tips från lilla mig!

Hur många av er använder primer? Vet ni vad primer fungerar som?

En primer används i ansiktet och jämnar ut huden, förminskar rodnader, gör att porerna syns mindre och ger en vacker lyster. En primer ger inte bara en vackrare hud, den ser dessutom till att din foundation fäster bättre och håller längre. Primers innehåller ofta silikon för att de ska vara lätta att applicera.

Sen finns det ju även en primer till ögonlocken som gör att ögonskuggan fäster bättre. Make up store har en primer som är riktigt bra.
Mitt tips där är att du inte måste ha en primer under skuggan, du kan lika gärna lägga concealer på ögonlocket, det fungerar på samma sätt. Istället för att gå och köpa en halv dyr primer så använd din concealer istället och lägg pengarna på nått annat skoj istället, som tex ett snyggt rouge eller ögonskugga.


Har ett annat litet tips

Hur många av er har inte en djungel av läppglans hemma eller i handväskan? Oftast är dom för många för att hålla reda på.
Ett tips där är att när du står och sminkar dig på morgonen eller kvällen, ta genomskingligt lägglans och klutta ut lite på handen, skrapa sen bort lite pigment från någon snygg ögonskugga du har(kanske samma som du har på ögonlocken) och blanda med läppglanset. Voila, en ny färg på läppglanset. Nackdelen där är att du inte har någon tub att kunna förbättra med under dagen eller kvällen. Men vissa skuggor har så starkt pigment så det ger jätte bra med färg(får prova sig fram vilka skuggor som har bättre pigment), sen gäller det bara att hitta ett bra glans som sitter, inget vattnigt glans som försvinner så fort man slickar sig om läpparna. Där rekommenderar jag make up stores genomskinliga läppglans, sitter jätte bra.


Lars Wallin

Den 29 Okt så ska jag och två andra tjejer från klassen jobba på Åhlens city i stockholm. Vi har fått den stora äran att dema Lars wallin smink. Tycker det är riktigt häftigt och det kommer bli så lärorikt.


Sveriges största Haute couture designer Lars Wallin har skapat en väldigt speciell och unik makeup kollektion; "Make It Your Own", med bla läppstift, rouge och eyeliner. Lars Wallin är sedan tidigare känd för att bland annat designat klänningar för det svenska kungahuset, Miss World och Carola.

 

Tanken bakom Lars Wallins makeup har varit att få kunderna att skapa sin egen look och få dem att använda sminket som en accessoar. I Lars Wallins kollektion ingår makeup som ögonskugga, läppstift, rouge, eyeliner och läppglans.





120 eye shadow warm palette

Nu är denna palett äntligen hemklickad. Nu är jag en mycket nöjd flicka.




Tack världens bästa mamma! 


Treatment mascara

Treatment Mascara

Treatment Mascara är som balsam till fransarna. Att vårda fransarna är mycket viktigt, då vi dagligen sliter på dem. Treatment Maskara ska alltid appliceras innan maskara för att skydda, mjuka upp och göra fransen mer följsam. Används med fördel även under natten. Innehåller ett flertal skyddande och vårdande ämnen. Panthenol ger även ökad volym.

nyckelingrediens

  • E-vitamin: (Tocopheryl Acetate) Binder och bibehåller fukt, skyddande.
  • Jojoba: Mjukgör och skyddar fransen.
  • Pantoten: (Panthenol, Provitamin B5) Bildar en skyddande hinna, motverkar slitage och gör fransen mjukt och smidigt, upp till 10 % fylligare.



Frossa

Är det något jag lider av just nu så är det skofrossa. Är inte intresserad av kläder längre, nu är det bara skor som gäller. Och jag har en hel del skor så jag behöver absolut inga nya egentligen. Men kan inte låta bli att gå runt och sukta efter nya vinterskor att ha på fötterna.






Rengöring

Det där med rengörsingsprodukter för ansiktet är väl ett h-vete!

I alla år så har jag använt tvål och vatten, och jaa, jag vet att det är jätte dåligt för hyn men jag har uppfattat det som att jag får mer finnar i ansiktet när jag använt rengöringsprodukter.

Men nu ni så har jag bestämmt mig för att köpa en bra ansiktsrengöring föär jag vet att det är jätte jätte dåligt för hyn med tvål att vatten, det torkar ur och varje gång du har vatten i ansiktet så rubbas Ph-värdet i hyn och då ska man helst använda ansiktsvatten efteråt för att stabilisera Ph-värdet. Det är när man rubbar Ph-värdet för ofta som man oftast får dålig hy, man vill ha Ph-värdet på samma nivå hela tiden. Så tänk på det, ansiktsvatten i ansiktet varje gång efter att du haft vatten på det.

Men vad säger ni nu då, vad ska jag köpa för rengöring? Vad använder ni? Ge mig alla tips ni har för känner mig ganska lost bland alla märken



Birka

Då är det bokat och klart. Den 26 Okt så är det dags att åka båt. Det blir jag, Sofia, mamma och ev hennes vännina som åker iväg på en sparesa. En resa där vi ska äta gott, umgås, koppla av, få massage och vinna massor med pengar på spelautomaterna. Några drinkar kommer säkerligen också slinka ner.

Så hela onsdagen kommer gå åt till att skrutta runt i varsin morgonrock och tofflor och bara vara. Ska bli riktigt skönt efter 10 tuffa veckor.


Julmust

Jahadå, då kan jag stolt meddela att jag tagit min första klunk julmust detta år. Och som det satt bra. Men det är noga det där, för det måste vara apotekarnes julmust, ingen guttsta skit inte. Och sen har jag ofta diskussionen om julmust är samma sak som påskmust, och det är det ICKE. Stor skillnad.


Eyebrow razor

Eyebrow Razor 

Enkelt val för dem som tycker det är för smärtsamt att plocka brynen. Lätt att använda och tar med bara ett fåtal sekunder bort alla oönskade fjun.

En skita fiffig grej tycker jag. Bus enkel att använda också.


Pearls for girls


Har fattat stort tycke för smycken från pearls for girls. Tycker dom har så fina smycken med otroligt vackra och vettiga budskap på. Har hunnit samla på mig en del smycken där i från, mest armband.





London

Det vankas en ny Londonresa inom kort. Jag och mina damer vart så förtjusta i den staden så vi kommer att åka dit igen i början av januari efter min födelsedag. Förra gången stannade vi 2 nätter, denna gång planerar vi 4 nätter, förstå vad vi kommer hinna se,göra och njuta då.

Resan ska bokas den 27 oktober:) Nu är jag jätte jätte glad.






Wonder kit

 

Wonder kit- Minerals only

Make Up Store var först på den svenska marknaden med mineralprodukter. Med en mineralprodukt får du en makeup som består av 100% rena mineraler, det finns inga konserveringsmedel, bindningsmedel eller onaturliga tillsatser som kan irritera din hy. Istället verkar mineralerna lugnande, läkande och antiinflammatoriskt. Mineralerna har även ett brett spektra av hälsosamt skydd mot solens skadliga UVA- och UVB- strålning. Fördelarna med ett mineralpuder är förutom dess vårdande egenskaper att just du kan påverka hur täckande eller lätt du vill ha din bas, beroende på hur du applicerar produkten. Även om det ser ut som ett vanligt puder ger det en täckande yta som döljer fina linjer och fyller din hy med lyster utan att det ser sminkat eller kladdig ut.

nyckelingrediens

Med Wonder Kit får du allt du behöver för en perfekt bas oavsett hudtyp. Även till den allra känsligaste huden passar Wonder Powder. Kabuki borsten är särskilt anpassad för applicering av mineralpuder och den mindre borsten, Foundation Brush, använder du på de områden där du vill ha en mer täckande bas. Du kan även blanda ditt mineralpuder med Skin Serum för en vårdande och krämig foundation. Wonder Kit finns i fyra olika nyanser Sinai, Sahara, Gobi och Namib. Väljer du ett mineralpuder som är ljusare än din egen hudton passar pudret utmärkt som highlighter eftersom det ger en fin lyster. Highlighter är en teknik som innebär att man ljusar upp och ger lyster till partier i ansiktet som man vill framhäva. Väljer du en mörkare nyans än din egen hudton kan du även använda mineralpudret som ögonskugga och shading. Shading är en teknik där man förstärker skuggor på partier i ansiktet dels för att fördjupa positiva skuggor som kindben men även för att tona ner andra partier som man inte vill ska vara så framträdande.


Serum

Skin Serum

En unik, silkeslen och lätt formula framtagen för att användas som primer under makeupen. En blandning av hudliknande lipider och botaniska extrakt gör att din hud får ökad mjukhet och spänst. Salvia, ginko biloba och rosmarin hjälper tillsammans åt att stimulera huden och motverka tecken på tidigt åldrande.

nyckelingrediens

  • Ginko Biloba: Fuktgivande, ger huden fin struktur.
  • Lavendel: Antiseptiskt samt verkar lugnande.
  • Rosmarin: Dödar bakterier och motverkar tillväxt av bakterier.
  • Salvia: Sammandragande, hämmar bakterier. Särskilt bra på slapp hy och hud med stora porer.





Firm Serum

Ett unikt, intensivt och vårdande serum som kan används dagligen. Har spänstgivande och utslätande egenskaper. Innehåller mineraler och C-vitamin. För din hud elastisk samtidigt som serumet återfuktar törstiga celler.
Används efter rengöring, applicera över ansikte och hals. Avsluta med dagkräm eller nattkräm. C-vitamin ger huden en mycket fin klarhet och lyster, men kan vara stark på känslig hy.





Age Perfect Serum

Ett serum som är specialgjort för åldrad hud och Make Up Stores första anti aging produkt. Serumet innehåller Tripeptide 5* som reducerar rynkor och final linjer. Med åtstramande och fuktgivande egenskaper ger detta serum dig en silkeslen och behaglig hy. Den lätta formulan är lättabsorberad och serumet bör appliceras direkt efter ansiktsvattnet så att ingredienserna kommer så djupt in i huden som möjligt. Används två gånger om dagen tillsammans med någon av Make Up Stores fuktkrämer.


Sport foundation

Sport Foundation

Sport Foundation är den perfekta basen för dig som gillar smidiga genvägar. Den kombinerade penseln och foundationen med sammetslen och återfuktande formula gör att du enkelt får en matt och jämnt finish utan att riskera ett torrt och onaturligt intryck. Sport Foundation är helt fri från olja.



1 vecka

1 vecka, det var som återstår av min utbildning. Det ska bli skönt att att var klar om en vecka men jag vet att jag kommer lida som fasen några dagar efteråt.

Det här är det roligaste jag gjort i hela mitt liv och jag rekommenderar helhjärtat International makeup center om ni är sugna på att gå en liknande utbildning. Det är den bästa skolan jag någonsin kunnat tänka mig, professionell skola och lärare.

Veckan som är kvar nu består av prover. Klarar man det inte så får man inget diplom på fredag.
Så vad tror ni jag kommer spendera denna söndagkväll med? Plugg tyvärr.

Måndag-Teoriprov/träning

Tisdag-praktiskt prov

Onsdag-Praktiskt prov

Torsdag-Praktiskt prov

Fredag-Diplom

Modeflickan

Nu ni gott folk. Nu har äntligen oktobernumret på modeflickan kommit upp.

För er som missat det så var jag med och sminkade och fixade håret till modereportaget i tidningen med bloggerskan Pelin.

Så gå nu in och kika på www.modeflickan.se och beundra mitt verk.

 


Favoriter från MUS

Nu så gott folk så hade jag tänk visa er mina favoriter hos make up store. Som vissa vet så är det deras smink jag använder nu under utbildningen och som jag kommer att arbeta med även efter utbildningen.

Dessa saker använder jag mig i stort sett dagligen av och jag rekommenderar dom starkt.

cover all mixen
(Den röda nyansen avnänds till att täcka "blåa" partier så som påsar under ögonen bl.a, den gula nyansen används till att täcka "röda" partier som finnar, röda mungipor, röda tårkanaler ytter på ögonen, näsvingar m.m, och den ljusaste nyansen kan användas till att täcka små skavanker och även till att ljusa upp T-zonen)



Tri brown color
(Skuggor du använder till ögonbrynen, ger ett mjukare intryck än en penna)


Cake eyeliner
(som du blandar med vatten för att få en eyeliner som är lätt att jobba med)



Kajalpenna Svart
(super lätt att måla dit och även att jobba med om man vill sudda eller liknande)



Ögonskugga Pollution
(En svart skugga som borde finnas i allas sminkväska)



Ögonskugga Sun Breeze
(Ytterligare en skugga som borde finnas i allas sminkväska, super snugg att lägga uppe längs ögonbrynet eller inne vid ögonvrån)






Natalie enqvist Bjurström som kat von d. H...

img_0394 (MMS)

Natalie enqvist Bjurström som kat von d. Hon passar riktigt jäkla bra i den looken.


Marc by marc jacobs

Denna ljuvliga klocka står högts upp på min lilla önskelista som börjar bli äckligt lång nu. Har en guess klocka sen tidigare men känner nu att det är dags för en ny märkesklocka.



Vet ni.....

Vill ni veta en sak?





Jag har börjat äta kött igen:( Vad dålig jag är, eller hur? Men jag höll upp i 1 år och 2 månader. Men har inte mått bra sen jag slutade äta kött så därför tar jag upp det igen. När man äter vegetarisk kost så är det viktigt att man äter baljväxter osv, vilket jag avsyr. Sen var jag slö också så många gånger orkade jag inte laga mat så fick bli lite snabbmakaroner bara och hur mycket näring är det i det.

Så nu vet ni, jag kommer börja äta kött försiktigt nu ett tag, men jag kommer fortfarande äta vegetariskt ibland.

Varför ska det vara så svårt att komma på en rubrik!

Ännu en vecka gjord. idag var det en riktigt rolig dag i skolan. Natalie följde med mig och agerade modell till look a like, så jag förvandlade henne till ingen mindre än Kat von D. Och jag måste säga att jag lyckades väldigt bra. Nu är det så att jag har absolut ingen orka att lägga in bilderna på henne på datorn så det hade jag tänkt ta och göra imorgon istället, då jäklars ska ni få se.

Nu är det helg, så ljuvligt. Är hemma hos min mamma ute i skogen och hade tänkt övernatta här inatt. Så just nu så lagar vi lite mat och dricker lite rödvin. Vet ni en sak..... Jag älskar min mamma mest på denna jord.




vill ha långt hår igen. Ska allvarligt börja fundera på det igen.


bla bla blaaa.

Nu är det 1 vecka och 2 dagar kvar tills jag kan kalla mig själv make up artist. Häftigt va?
Imorgon så ska vi sminka catwalk i skolan och på fredag så ska natalie följa med mig upp till sthlm och bli sminkad till look a like, vet inte om det blir lady gaga eller kat von D än, bestämmer mig då. Sen sista veckan består av prov, teori och praktisk och på fredag får vi diplom, då blir det fest.


Idag ringde min rektor från skolan också och frågade om jag ville ta ett uppdrag den 29 okt på Åhlens city i sthlm, hon ville att jag och 2 andra tjejer från kursen ska dema lars wallins smink, det ser jag verkligen fram emot.



Vill bara meddela att den as grymmt snygga väskan nu är hemklickad.


Desperate.

Såg till min stora lycka idag att desperate housewives säsong 6 släpps den 20 oktober. Jag vägrar att följa serien när den visas på tv, det är så lätt att man missar avsnitt ibland så jag väntar alltid tillls den släpps på dvd, då köper oftast mamma den(har vart med och bidragit några gånger faktiskt) och så stänger jag in mig i några dagar och bara nöter avsnitt efter avsnitt. Hela min familj är tokiga i serien.





Andra jäkligt bra serier är:




Make up store!

Sitter och håller tummarna hårt här hemma, får besked i veckan.


Cocoo

Igår på plåtningen så hade dom lånat smycken från cocoo. Och herre min skapare, ville ha allt. Så imorse så gick jag in på deras sida för att spana lite = livsfarligt. Vill ha i stort sett allt.


Ringar



Örhängen



Halsband



Titta vad underbart. Julpynt på Ikea. Man ...

img_0373 (MMS)

Titta vad underbart. Julpynt på Ikea. Man blir ju lika salig varenda år.


Dagens vill ha!

Denna underbara väska!


Plåtning

Igår var det en jätte rolig dag. Började i skolan, då det var reklam på schemat. Så då fick vi alla dra en varsin lapp med en karaktär. Jag fick marabou mjölkchoklad, andra fick, djungelvrål,comhem,mellan mjölk,polkagris,tropisk juice. Så våran uppgift var att sminka på ett sätt så folk som ser den reklamen förstår vad för produkt det handlar om. Alla var jätte duktiga och kreativa, var jätte kul att se.

Under genomgången på morgonen så ringde telefonen i skolan, då var det 2 tjejer som ville ha en make up artsit till en plåtning samma dag. Så det vart jag som tog mig an det uppdraget.

Så igår kl ett möttes vi i studion vid mariatorget. Modellen var lite sen och fotografen ännu senare. Så allt kickade igång vid 3. 5 olika ombyten, 3 olika frisyrer och sminkningar. Det var så jäkla roligt. Fick inte betalt men kommer däremot få bilder av dom som nästan är mer värdefullt än pengar just nu då vi måste sätta ihop våran portfolio.

Tidningen som jag sminkade till heter modeflickan. Det är en tidning som bara finns på internet. Numret jag sminkade till kommer förhoppningsvis ut den 15okt. Gå in på www.modeflickan.se.


Vad är det för fel egentligen. Jag bara so...

img_0343 (MMS)

Vad är det för fel egentligen. Jag bara sover och sover och när jag inte sover så är jag trött i stort sett konstant. Kom hem vid kl 3 idag och slängde mig i soffan och somnade nästan på direkten. Vaknade upp svettig kl 7 helt ihjäl, ingen aptit har man heller, vad är felet. Alltid ska det vara nått. Fick ett ryck för ett tag sen och började baka bröd. Ett nyttigt bröd med många konstiga ingredienser i, fiberhusk liksom, aldrig hört tidigare. Gottigt:)


Förra veckan när jag och Sofia bodde i Sth...

img_0336 (MMS)

Förra veckan när jag och Sofia bodde i Sthlm så gick vi till Konsum för att handla mat och vart då glatt överaskad när jag såg att Billys kommit med pannkakor. Det är ju hur fiffigt som helst ju. Har dock inte hunnit prova dom än men ska göra det snart har jag bestämmt mig för.


Vilken trött dag jag har idag, har inte ko...

img_0346 (MMS)

Vilken trött dag jag har idag, har inte kommit igång sen jag vaknade. Idag i skolan så var det tatueringar, då vi fick lära oss hur man sminkar över dom idag, svårare än man tror. Pappa skickade nyss ner mig till gallerian i kista med hans visakort för att handla lite mat, passade då på att köpa många flaskor av brämhults juicer, super goda, favoriten är lätt lemonaden. Try it out. Nu ska jag ta och sova lite middag.


Slänger mig i badet och läser en bok som j...

img_0344 (MMS)

Slänger mig i badet och läser en bok som jag fick låna av min mamma. Samma författare som skrivit djävulen bär prada. Så jag bara antar att den här boken kommer vara minst lika bra. Återkommer med en recension.


Underbara dag.

Denna dag har bara varit så perfekt.

Imorse var det bara att kliva upp för en ny dag i skolan, men denna dag var det dags att ha med sig en modell som bestod av min kära mamma. Vi skulle sminka äldre idag, folk med "mogen hy" som min lärare så fint uttryckte det. Och min mamma är världens sötaste så det var ju busenkelt att sminka henne, det blev en fin rosa sminkning med matchande läppar. Min lärare tyckte om det då jag fick en klapp på axeln och ett gooood girl, skiiit snyggt, då vet man att man har gjort bra ifrån sig.
Efter det så vart det lunch med mor min och sen bar det av hemmåt till byn där det blev lite saker inhandlat på make up store, tack gode gud för mitt 40% rabattkort säger jag bara.

Nu är jag hemkommen så nu ska jag bada sen slänga mig i soffan, laga lite mat måste jag hinna med där i mellan. Det är ju Måndag, vilket betyder att det är bästa tv-kvällen i kväll.


Jag älskar dig mamma, tack för att du finns och gör varje dag för mig fantastisk.

Denna dag har vart lång och härlig och den...

img_0339 (MMS)

Denna dag har vart lång och härlig och den är långt ifrån över än. Ska iväg och bowla kl 10 med ett gäng roligt folk. Kvällens måltid ser ut så här, vitlöksmarinerade tigerräkor, stekta haricot verts och ett glad Ramlösa Vilken lördagsmiddag va? Kör nämligen på slanka linjen här nu, so no fucking carbs. Bäst att göra sig iordning nu och börja värma upp armen inför bowlingen. Heja tjejerna:) trevlig lördag på er gott folk.


Dagens vill ha!

Vart lite smått kär sådär när jag hittade dessa två på h&ms hemsida. Perfekta att ha nu när hösten är här och vintern börjar närma sig. Som gjorda för att kura ihop i soffan en mysig kväll med tända ljus och en bra film, eller en tidig kall morgon då det fortfarande är mörkt ute, sitta och äta frukost och dricka en kopp te i.

 




Hemma i byn!

Godkväll!

Gudars vad längesen det var jag skrev några rader här, har haft fullt upp, not. Men har nämligen bott i stockholm i veckan i min pappas lägenhet med Sofia. Pappa har vart utomlands och jobbat så då passade vi på att låna lägenheten i några dagar. Så jag och Sofia har fått umgåtts riktigt mycket, vilket har varit så mysigt så.

Nu är det bara 3 veckor kvar i skolan, 3 veckor?? Hur kan 7 veckor redan ha gått, känns så otroligt overkligt och sorgligt. Nu börjar vi alla komma nära varandra i klassen vilket känns jätte skoj.

Jätte kul att jag har haft så många läsare fast jag har vart så frånvarande. Ska bättra mig. Imorgon ska jag lägga upp några bilder från skolan i veckan, så håll utkik.



Sitter och håller på en jätte rolig nyhet, men vågar inte berätta riktigt än. 

RSS 2.0